Рулет з лаваша – проста, швидка та смачна закуска. Начинки для цієї страви можна вибирати будь-які. Рулет можна подавати як холодну закуску, так і як гарячу закуску.
Топ 10 начинок для лавашу на будь-який смак.
- Домашній сир, зелень, майонез або йогурт, кілька зубців часнику.
- Крабові палички, варене яйце, тертий сир, зелень, майонез або йогурт, кілька зубців часнику.
- Печериці смажені з цибулею, зелень, м’який плавлений сирок.
- Рибна консерва в олії, твердий сир, зелень (або салат), майонез.
- Обсмажений фарш, твердий сир, смажені цибуля і болгарський перець.
- Корейська морква, шинка, майонез.
- Обсмажену цибулю, часник, болгарський перець, баклажан, помідори перемолоти у блендері.
- Червона риба, свіжий огірок або помідор, зелень, майонез.
- Варені креветки, зубець часнику і масло.
- Шпроти, твердий сир, яйця, часник, майонез. Лаваш змастити часниковим майонезом, посипати тертим сиром, накрити ще одним лавашем, змастити його.