- Лаваш тонкий – 200 г
- Сир м’який знежирений – 2 ст.л
- Гірчиця – 0,5 ст.л.
- Овочі (огірки, помідори, болгарський перець) – 200 г
- Спеції сухі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Огірки помити, відрізати кінчики й нарізати тоненькою соломкою. Помідори нарізати тонкими слайдами, їх краще брати в міру соковиті.
Перець помити, видалити серцевину та нарізати соломкою. Зелень подрібнити.
Готуємо сирну пасту. Перемішати сир і гірчицю до отримання однорідної маси. Змастити отриманою постою лист лаваша тонким шаром. Викласти на змащений лаваш у довільній послідовності овочі та зелень. Посолити і поперчити начинку за смаком.
Скрутити лаваш у рулет, загорнути його в харчову плівку і дати постояти 10-15 хвилин для просочення. Перед подачею нарізати рулет на порційні шматочки