м.Київ, вул. Січових Стрільців 77, оф. 728
Відділ продажу: +38 (067) 325 20 15 | +38 (044) 576 63 37
  • Лаваш тонкий – 200 г
  • Сир м’який знежирений – 2 ст.л
  • Гірчиця – 0,5 ст.л.
  • Овочі (огірки, помідори, болгарський перець) – 200 г
  • Спеції сухі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Огірки помити, відрізати кінчики й нарізати тоненькою соломкою. Помідори нарізати тонкими слайдами, їх краще брати в міру соковиті.

Перець помити, видалити серцевину та нарізати соломкою. Зелень подрібнити.

Готуємо сирну пасту. Перемішати сир і гірчицю до отримання однорідної маси. Змастити отриманою постою лист лаваша тонким шаром. Викласти на змащений лаваш у довільній послідовності овочі та зелень. Посолити і поперчити начинку за смаком.

Скрутити лаваш у рулет, загорнути його в харчову плівку і дати постояти 10-15 хвилин для просочення. Перед подачею нарізати рулет на порційні шматочки