м.Київ, вул. Січових Стрільців 77, оф. 728
Відділ продажу: +38 (067) 325 20 15 | +38 (044) 576 63 37
  • Лаваш тонкий – 200 г
  • Червона риба (слабосолена сьомга) – 200 г
  • Плавлений сир – 200 г
  • Кріп – 20 г

Якщо лаваш тонкий, то два його листи розстелити один на одного, щоб начинка не просочилася. Рясно змастити лаваш по всій площі плавленим сиром.

Червону рибу нарізати на невеликі шматочки. Рівномірно на невеликій відстані один від одного розкласти шматочки червоної риби по лавашу.

Кріп промити, обсушити й дрібно нарізати. Посипати рівномірно ним на рибу.

Акуратно, підігнувши край, скручувати лаваш з начинкою в щільний рулет. Загорнути рулет в харчову плівку і прибрати в холодильник приблизно на годину.

Дістати рулет з холодильника і нарізати на порційні шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри. Викласти рулет з червоною рибою на красиве блюдо й можна подавати до столу.