м.Київ, вул. Січових Стрільців 77, оф. 728
Відділ продажу: +38 (067) 325 20 15 | +38 (044) 576 63 37

Тонкий вірменський лаваш – дивно зручний продукт для безлічі оригінальних рецептів.

Ми нарешті випробували ще один, на який давно покладали надії і не даремно.

За якихось 10 хвилин з найпростіших продуктів вийшов відмінний, ситний сніданок!

 Інгредієнти:

-Вірменський лаваш
Візьміть незрівнянний «Вірменський лаваш» від «Хлібних
технологій».

-Сир

-Яйце

Приготування: Лаваш порізати на поперечні смужки.

Сир нарізати скибочками не ширше стрічок лаваша, так, щоб приблизно двічі обернути його.

Яйця збити виделкою, трохи посолити (можна додати щіпку улюблених спецій).

Кожен скибочку сиру обернути смужкою лаваша, занурити в яйце і обсмажити по 3-5 хвилин з двох сторін на сковороді з маслом.

Смажаться дуже швидко. Скласти готові вироби на блюдо і відразу подавати – відмінний сніданок або перекус з чашкою кави або чаю. Сир всередині плавиться, зовні апетитний рум’яний омлет – дуже смачно.

Тільки не використовуйте терпкі, приторні сири, типу Маасдама – їх краще не нагрівати. Візьміть щось нейтральне, типу Гауді або Моцарелли.