м.Київ, вул. Січових Стрільців 77, оф. 728
Відділ продажу: +38 (067) 325 20 15 | +38 (044) 576 63 37

Інгредієнти:

лаваштонкий 1шт

Чудово підійде наш «Лаваш зі шпинатом», тонкий та корисний.

сметана

100 г шинки

50 г солі

спеції за смаком

100 г сиру

зелень кропу за смаком

Приготування:

Сметану змішати з яйцем, додати сіль, кріп, спеції змащуємо сумішшю лаваш. Зверху трохи потерти на тертці, шинку,сиру ( або не потерти-це за смаком) Розрізати лаваш на довільні шматочки, перекласти на сухе деко і поставити в гарячу духовку подсушиваться 7-10 хвилин при температурі 180*. Виходять ось таки чіпси, які просто є відмінною закускою до пива!