м.Київ, вул. Січових Стрільців 77, оф. 728
Відділ продажу: +38 (067) 325 20 15 | +38 (044) 576 63 37

Всього кілька хвилин – і відмінний перекус, який дуже нагадує самсу, готовий! Хороша самса з лаваша! Дуже задоволені цим простим рецептом – скоринка лаваша хрустка, сир розтопився і тягнеться. Ну а з ковбаскою все смачно. 🙂 Готуйте на сніданок або перекус, виходить відмінно!

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
    Спробуйте використати наш квадратний «Лаваш до шашлику»
  • Сир твердий – 150 г
  • Ковбаса копчена – 100 г
  • Зелень петрушки – 1/2 пучка
  • Масло вершкове – 50 г