Що вязти?

  • тонкий лаваш
    Щоб надати страві цікавого вигляду й незвичного смаку,
    використайте чорний «Лаваш преміум-класу Black roll»;
  • куряча грудка;
  • помідор;
  • огірок (свіжий або маринований);
  • салат пекінський;
  • майонез, сметана або грецький йогурт;
  • рослинне або оливкове масло;
  • сіль, перець, приправи за смаком.

Що робити далі?

Куряче філе нарізаємо скибочками або смужками. Потім потрібно злегка збризнути його маслом і додати приправи. Даємо настоятися хвилини три-чотири і обсмажуємо до хрусткої скоринки 7-10 хвилин.

Салат і огірки нарізаємо соломкою, помідори – півкільцями.

Готуємо соус: змішуємо пару ложок майонезу і сметани, додаємо пропущені через Часничниці пару зубчиків часнику, заправляємо сіллю і перцем за смаком.

Лаваш ділимо на дві частини, центральну – змащуємо соусом. Потім викладаємо салат, помідори, курку, потім знову салат, помідори і змащуємо зверху соусом.

Міцно звертаємо, загинаємо краю і повертають до кінця лаваша. І, нарешті, розігріваємо або підсмажуємо на розігрітій сковороді до утворення золотистої скоринки.