Багато хто не довіряють якості шаурми, яку можна купити в різних закладах, і правильно роблять. Набагато краще приготувати цю страву самому, і основний затикаючи тут пов’язаний з правильним загортанням шаурми.
Що вязти?
- тонкий лаваш
Щоб надати страві цікавого вигляду й незвичного смаку,
використайте чорний «Лаваш преміум-класу Black roll»; - куряча грудка;
- помідор;
- огірок (свіжий або маринований);
- салат пекінський;
- майонез, сметана або грецький йогурт;
- рослинне або оливкове масло;
- сіль, перець, приправи за смаком.
Що робити далі?
Куряче філе нарізаємо скибочками або смужками. Потім потрібно злегка збризнути його маслом і додати приправи. Даємо настоятися хвилини три-чотири і обсмажуємо до хрусткої скоринки 7-10 хвилин.
Салат і огірки нарізаємо соломкою, помідори – півкільцями.
Готуємо соус: змішуємо пару ложок майонезу і сметани, додаємо пропущені через Часничниці пару зубчиків часнику, заправляємо сіллю і перцем за смаком.
Лаваш ділимо на дві частини, центральну – змащуємо соусом. Потім викладаємо салат, помідори, курку, потім знову салат, помідори і змащуємо зверху соусом.
Міцно звертаємо, загинаємо краю і повертають до кінця лаваша. І, нарешті, розігріваємо або підсмажуємо на розігрітій сковороді до утворення золотистої скоринки.